Szórakozás

Hangolódjon zenével az ünnepekre

Ha már az időjárás nem tükrözi, hogy nyakunkon a karácsony, a zene segít ünnepi hangulatba jönnünk. Összeszedtünk pár, hazai és külföldi, kedvelt karácsonyi dalt.

Train – Shake up Christmas

A Train egy 1994-ben alakult amerikai rockzenekar. A Shake up Chrismas daluk azzal vált igazán híressé, hogy az egyik italgyártó cég reklámzenéje lett. Azóta az ünnepek alkalmával rendszeresen felcsendül ez a muzsika.

Csondor Kata – Add tovább

Szintén egy reklámzene, csak hazai vizekről. Csondor Kata magyar színésznő, szinkronszínész és énekes. 2009-ben lett híres ez a dal, aminek hivatalosan nem volt videoklipje, azonban később, közkívánatra teljes egészében készítettek neki egyet.

Michael Bublé – Santa Claus Is Coming To Town

Michael Steven Bublé háromszoros Grammy-díjas kanadai-olasz dzsesszénekes és színész. A 2011-ben kiadott karácsonyi albuma is ezt a stílust tükrözi. Az emberek gyosan megkedvelték és igen felkapott lett az ünnepek alkalmával a Christmas című albuma.

Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You

Mariah Carey amerikai pop- és R&B-énekesnő, az 1990-es és 2000-es évek egyik legsikeresebb előadója. Mint a legtöbb énekesnő, ő is felénekelt egy karácsonyi muzsikát, ami annyira bejött az embereknek, hogy több mint 67 millióan nézték meg, a hivatalos youtube csatornáján.

Kelly Clarkson – Underneath the Tree

Az 1982-ben született Kelly Brianne Clarkson amerikai pop rock-énekes és dalszerző. Idén egy karácsonyi albummal lepte meg az embereket, ami a hatodik stúdióalbuma és Wrapped in Red nevet kapta. Ez a dal garantáltan felpörget mindenkit az ünnepekre.

Takács Nikolas és a Fool Moon – Jingle Bells

Ismét egy idei újdonság. A tehetségkutatókból ismert srácok, Takács Nikolas és a Fool Moon, egy klasszikus karácsonyi nótát dolgoztak fel a rajongóiknak.

Celine Dion – So This Is Christmas

Céline Marie Claudette Dion többszörös Grammy-díjas kanadai énekesnő. Alig telik el olyan karácsony, hogy ez a zene ne hangozzon el. Ha máshol nem, az emberek a rádiókban biztos belefutnak.

Neoton Família – Ha elmúlik Karácsony

A Neoton Família magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ez utóbbin jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban. A karácsonyra írt daluk arról szól, hogy jó lenne, ha nem csak abban a három napban lenne szép és jó a világ, mikor karácsony van, hanem egész évben ilyennek kellene lennie.

Ha Önöknek vannak kedvenc karácsonyi zenéik, írják meg nekünk kommentben, hogy melyek azok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik