Szórakozás

Biztonságban Bajóton

Körzeti megbízotti irodával bővült Bajót, melynek működésével nő a bajótiak biztonságérzete - mondta az ünnepi átadón a megyei rendőrfőkapitány.

Az ünnepélyes átadáson Tóth Zoltán polgármester elmondta, régóta várnak arra, hogy létrejöjjön az iroda, mely jelentős előrelépés a település és a rendőrség életében egyaránt. Kiemelte, hogy a helyiség kialakítása az önkormányzat és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közös feladata volt, mely tovább erősítette a hatóság és az önkormányzat közötti együttműködést.

Reinhoffer Csaba ezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének bűnügyi helyettese hangsúlyozta, hogy a körzeti megbízotti iroda működése a jövőben nagyban hozzájárul a Bajóton élők szubjektív biztonságérzetének javításához.

Debreczeni István alezredes, az Esztergomi Rendőrkapitányság vezetője kérte a lakosságot, hogy bizalommal forduljanak Balogh Attila törzsőrmesterhez, Bajót körzeti megbízottjához a 20/333-41-49-es telefonszámon, vagy az újonnan átadott irodában (Kossuth Lajos utca 69.).

A rendőrkapitány egyben köszönetet mondott az önkormányzatnak a támogatásért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik