Szórakozás

Ezért múlt el a szerelem Kiss Ramónánál

Kiss-Ramona(960x640)(3).jpg (Kiss Ramóna)
Kiss-Ramona(960x640)(3).jpg (Kiss Ramóna)

A Barátok közt színésznője és a jóképű pókermilliomos, Tóth Richárd újra szingli lett, de az ismerősök komolyan bíznak az újrakezdésben.

Időhiány tett pontot a Barátok közt színésznője és a pókermilliomos Tóth Richárd majd két éve tartó kapcsolatának végére. A pár közeli ismerősei szerint azonban a szakítás még nem tekinthető véglegesnek – írja a Best magazin.

“Nagy egymásra találás volt az övék, de a racionalitás most győzedelmeskedett az érzelmek felett. Ahogy én látom, Rami és Richárd nagyon különböző ritmusban éltek, ráadásul mindketten olyan életszakaszban tartanak, amelyben lehetetlen küldetés összeegyeztetni egy kapcsolatot a karrier és a jövő építésével.Két nagyon összeillő emberről beszélünk, akik ha egy kicsit később találkoznak, talán egymás mellett élik le az életüket. Nem így történt, de azt nyugodtan merem mondani, hogy egyikük számára sem volt könnyű meghozni ezt a döntést. Az eszükre hallgattak, nem a szívükre. Richárd a póker miatt rengeteget utazott és még fog is egy darabig, Rami pedig gyakran reggeltől estig forgat, vagy éppen próbál a színházban, így csak elvétve tudta elkísérni őt. Szép lassan lesodródtak a közös útról, de szerintem könnyen lehet, hogy később újra találkoznak” – osztotta meg a Best magazinnal a pár egyik közeli ismerőse.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik