Szórakozás

Húsklopfolóval verte a barátnőjét

Verésre használt húsklopfoló (Verésre használt húsklopfoló)
Verésre használt húsklopfoló (Verésre használt húsklopfoló)

Nem válogatott az eszközökben az a szegedi férfi, aki a kínzás mellett olykor be is zárta áldozatát a házába.

2012 augusztusa óta rendszeresen verte párját egy 24 éves férfi Szegeden – tájékoztatta a Szeged24-ett Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A verések közül kiemelkedő egy tavaly októberi eset, amikor olyan brutálisan gyomron és állon ütötte, hogy a nő súlyos sérüléseket szenvedett. A kínzás 2013 első napján folytatódott. Akkor arra kényszerítette, hogy térdeljen le, és szó nélkül tűrje, hogy klopfolóval, nyújtófával és más háztartási eszközökkel veri. A férfi ekkor egy késsel is megvágta élettársát, majd bezárta a lakásba, hogy ne tudjon segítséget kérni. A rendőrség gyanúja szerint az elkövetéskor a férfi és a nő is kábítószer hatása alatt állt. A nő végül az ablakon mászott ki, és az egyik klinikán ellátták sérüléseit.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete és személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a 24 éves férfi ellen. A rendőrség a nyomozást december 10-én befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Csongrád Megyei Főügyészségnek megküldte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik