Szórakozás

Gunditól nyert 10 milliót Balázs

Óriási összeget nyert az egyik játékos tegnap este Gundel Takács Gábor műsorában.

Az M1-en futó A következő! hétfői adásának végjátéka még Gundel Takács Gábort is megizzasztotta. A vetélkedő ugyanis az egyik legfeszültebb 180 másodpercét tartogatta a nézők és nem utolsósorban a játékos, Balogh Balázs számára.

A fiatalember kétszer is Párbaj tekercset húzott, és mivel a bajnoki trón üresen állt, elvesztette addig összegyűjtött pénzét. A kitartó játék azonban meghozta az eredményét, Balázs visszaszerezte az elvesztett 4 millió forintot, majd további sikeres válaszok után még 5 millió 75 ezer forintot gyűjtött.

Fotó: MTVA

“Nem izgattam magam különösebben, mert biztos voltam benne, hogy a végjátékot úgysem fogom tudni 180 másodpercen belül teljesíteni, az volt a célom, hogy játsszak egy jót” – mondta a projektkoordinátorként dolgozó Balázs. 
Állítására azonban sikerült rácáfolnia: 179 másodperc alatt teljesítette a 21 kérdésből álló végjátékot, egyetlen másodperccel az idő letelte előtt, így elvitte a 9 millió 75 ezer + 1 millió forintot, ezzel A következő! harmadik legnagyobb összeget nyerő férfi játékosa lett. Hogy van-e valami tanácsa a leendő bajnokoknak?

“Nem volt különösebb taktikám, igyekeztem csak a kérdésekre koncentrálni. Egyszer gondolkoztam el azon, hogy hol is tartok és rögtön el is rontottam a választ, így szerintem a legcélravezetőbb mindig az aktuális kérdésre fókuszálni” – tette hozzá Balázs.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik