Szórakozás

Caramel: Gyakran hazajárok a cigánytelepre

caramel (molnár ferenc caramel, )
caramel (molnár ferenc caramel, )

Az egykori Megasztár-győztes azt mondja, 23 évesen, amikor megnyerte a tehetségkutatót, még gyerek volt, és bár azóta felnőtt, nem akarja elfelejteni, honnan jött.

Caramel nagy utat járt be a Megasztár előtti életéhez képest. Azt mondja, az eltelt kilenc évben felnőtté vált, de nem szeretné elfelejteni, honnan jött. A dalaival eleinte önös céljai voltak, ma azonban már tudja, hogy az embereknek szeretne adni velük valami értéket.

“A kilenc év alatt megtanultam látni magamat, és az igazi gyökereimet, azokat a dolgokat, amiktől soha nem szabad elszakadni. Pontosan ezért szeretnék a dalaimon keresztül a szegény emberekhez szólni, mert úgy érzem, hogy egy picit sajnos el vannak feledve azok az emberek, akik nem olyan mértékben tehetősek. Próbálok négy-öt percre egy pici boldogságot csempészni az emberek szívébe, miközben hallgatják a dalaimat. Próbálom azt elmondani, hogy ugyanolyan vagyok, mint ők” – mesélte a TV2 Lakástalkshow-jában Caramel.

Az énekesnek nagyon erős a kapcsolata a “korábbi életével” is, és attól függetlenül, hogy már máshogy él, mint 17-18 évesen, próbálja megtartani a régi életét is.

“Nagyon sűrűn hazajárok Törökszentmiklósra. Egyszerűen igénylem, hogy hazamenjek és elmenjek a cigánytelepre, hogy ne szakadjak el teljesen a cigányteleptől, és attól az élettől, amitől tulajdonképpen az élet sodor egyre távolabb. Pontosan ezért próbálom tudatosan keresni ezt a közeget és benne élni. Ez nem azt jelenti, hogy leköltözök a cigánytelepre Törökszentmiklósra, hanem tényleg igénylem azt, hogy lássam, sűrűn hazamenjek, és kérdezzem az embereket, hogy hogy vannak, mi történik a telepen. Anyukámat hogyha fölhívom, vagy a nővéremet, a harmadik kérdésem az mindig az, hogy mi újság a cigánytelepen. Lehetséges, hogy ha elszakadnék, akkor már nem lennék totálisan önmagam” – fejtette ki Caramel, aki korábban azt mondta, az első jogdíjából elhozza majd édesanyját a cigánytelepről.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik