Szórakozás

Letartóztatták a férfit, aki lopott Paul Walker autóroncsából

paul walker autója (paul walker, )
paul walker autója (paul walker, )

Szuvenírtolvajok követték a trélert, amelyiken elszállították a rommá tört Porschét a baleset helyszínéről, az egyik pirosnál loptak a roncsból.

Ahogy már korábban megírtuk, Paul Walker egy barátja kocsijában utazott, próbakörre mentek, amikor a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett. A kocsi nekicsapódott egy lámpaoszlopnak, majd egy fának, és kigyulladt. Mindketten életüket vesztették. A roncsot azonban csak most szállították el a helyszínről, ezt használták ki a tolvajok.

A rendőrség két fiatalt gyanúsít a lopással, egyiküket már el is kapták. A 18 éves, Los Angeles-i Jameson Witty-t az otthonából vitték el, később csak óvadék ellenében engedték el. A másik, 25 éves gyanúsítottat még keresik a rendőrök, de az AP információi szerint ő arra készül, hogy feladja magát.

A szemtanúk egy autót láttak a furgon mögé tapadva, a piros lámpánál kiugrott a kocsiból, gyorsan lekapták a piros Porsche egyik tetőpaneljét a platóról és tovább hajtottak.

Korábban már arról is beszámoltunk, hogy megvan, mi okozta Paul Walker halálát, a sofőr, Roger Rodas halálát traumatikus sérülések okozták, Paul Walker a baleseti sérüléseken túl égési sérüléseket is szenvedett.

Olvasói sztorik