Szórakozás

Kiborultak a zenészek Schobert Norbira

Nem értik, hogy a fitneszguru miért énekel.

“Schobert Norbi énekel..de akkor én sem fogom vissza magam: ez egy büdös paraszt. Elnézést..” – írta az egyik ismert magyar együttes basszusgitárosa a Facebook-oldalára. A zenész, akivel többen egyetértettek később bővebben kifejtette a véleményét.

“A helyzet az, hogy tornázni tényleg mindenki tud, de azt kikérem magamnak, hogy minden seggfej a zenélből csinál cirkuszi mutatványt. Fogyjon le akkor 20 kilósra, nekem mindegy de szórakozzon a saját játszóterén” – tette hozzá.
Természetesen ezek után felkerestük a zenészt, aki nagyon nem örült nekünk, és szóban már egyáltalán nem szapulta Schobert Norbit, sőt később le is vette a posztját.

Bár nem feladatunk megvédeni a fitneszgurut, tény, hogy tőle aztán egyáltalán nem kell félteni a popszakmát. Mint ismert, Norbi a feleségének, Rékának énekelt fel egy dalt, amit aztán meg is osztott a youtube-on.

“Egy szerenád akkor is meghatja a női szívet, ha pocsék. Megtanultam a dalt, felénekeltem stúdióban, belevágtam az életünk sorsfordító pillanatait és visszatérve a régi kórterembe, rózsaszirmok közt lejátszottam Rékának. Soha nem láttam még ennyire boldognak és egyszerre így zokogni. Végre elengedte a félelmeket, az átélt feszültséget, hogy a bajban is erősnek mutassa magát. Jó szórakozást Nektek! Gyenge idegzetűek ne hangosítsák fel!” – írta ki Facebook-oldalára Norbi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik