Szórakozás

Zámbó Krisztián: nem akartam milliomos lenni

húszezer forint (forint, pénz, húszezer)
húszezer forint (forint, pénz, húszezer)

Az énekes azt mondja, gazdag is lehetett volna a vállalkozásaiból, mégsem ezt az utat választotta.

Zámbó Krisztián néhány hónapja még azt nyilatkozta, nehezen talál “civil” állást az ismertsége miatt. Most megkerestük az énekest, hogy vajon azóta sikerült-e egyenesbe hoznia az életét és a karrierjét. Krisztián azt mondja, azóta is hullámvölgyben van az élete, és munkát továbbra sem talált, igaz, már nem is keres.

“Valóban volt sok próbálkozásom az X-Faktor után, több céghez is jelentkeztem, de sehol nem mertek alkalmazni. Volt olyan főnök, aki azt mondta, nagyon sajnálja, de nem meri vállalni, hogy felvesz, mert attól tart, ha a cég körül bármi történik, én megzsarolhatom a médiával. Valószínűleg volt némi takargatnivalója. Mostanra mindenesetre föladtam az álláskeresést, rájöttem, hogy nem ez az én utam” – mesélte a Hír24-nek Zámbó Krisztián, aki azt is hozzátette, ha akart volna, már lehetett volna milliomos is. – “Mielőtt ennyire ismert lett a nevem, vállalkozásaim voltak, dolgoztam ingatlanokkal és az építőiparban is. Meggazdagodhattam volna, de rájöttem, hogy nem ez az én utam, nem ezt szeretném csinálni.”

A hamarosan lakodalmat tervező Krisztián most inkább az énekesi karrierjére összpontosít, és egy új stílusban szeretné kipróbálni magát: magyar népi hangszerekkel, népies-popos hangzással rukkol elő hamarosan. De azért a vállalkozásról sem tett le teljesen: már ki is nézett Csepelen egy kis gyros-ost és hamburgerest, ahol a kedvesével egyedi hamburgerek sütésébe fognának. Lehet, hogy ez lesz az út azokig a bizonyos milliókig?

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik