Szórakozás

Még feleségével él Cseke Katinka új párja

Cseke-Katinka(2)(960x640)(3).jpg (Cseke Katinka)
Cseke-Katinka(2)(960x640)(3).jpg (Cseke Katinka)

Cseke Katinkát nem zavarja, hogy új párja, Váradi Robi "Olasz" még mindig együtt él a feleségével.

Interjút készített a Bors Cseke Katinkával. A Jóban Rosszban színésznője nem tagadja, hogy nagyon boldog és új “iszonyú intenzív viszonyának” köszönhetően már nyolc kilót fogyott.

Ahogy arról korábban beszámoltunk Katina párja nem más, mint a Váradi Roma Cafe zongoristája, Váradi Robi, akit barátai csak Olasznak hívnak. A fiatal fiú 18 évvel fiatalabb Katinkánál és már van három gyereke. Ráadásul még nem költözött el a feleségétől, a színésznőt azonban még ez sem zavarja.

Fotó: TV2

“Való igaz, hogy családos ember, de két éve már semmilyen érzelmi kapcsolata nincs a feleségével. Tényleg egy lakásban élnek, ennek prózai oka van, Robi számára mindennél fontosabbak a gyermekei, akiket nem szeretne albérletben tudni. A feleségével barátként élnek egymás mellett” – mondta Katinka, aki azt is elárulta, hogy arab szeretője Hassine már hónapok óta nem jelentkezett. Csak a héten került elő, amikor megjelentek az első cikkek Katinkáról és csak annyit írt smsben, hogy “ttttt…” ami a színésznő szerint annyit tesz, hogy most már tényleg mindennek vége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik