Szórakozás

Újabb büntetés vár a piliscsévi rémre

Rendőrség (rendőrség)
Rendőrség (rendőrség)

A kamaszlányok augusztusi megszöktetéséért már elítélték, most a brutális rablás miatt emelnek vádat ellene.

Augusztusban országos felháborodást váltott ki, hogy L. László megszöktetett egy 14 és egy 11 éves lányt Piliscsévről, az otthonukból. A testvéreket kilenc napig keresték, míg végül Párkányban találták meg őket a rendőrök a férfi társaságában. Kiderült, a nagyobbik lánynak korábban gyereke született tőle.

Első ítélet elsőfokon

A 33 éves férfit szeptemberben megrontásért első fokon 2 év 3 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték, de fellebbezett az ítélet ellen, így tehát hivatalosan most előzetesben van.

Most a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség arról tájékoztatta a kemma.hu-t, hogy az Esztergomi Járási Ügyészség fegyházbüntetéssel sújtaná azért, mert leütött, kirabolt és bezárt egy idős nénit, miközben a piliscsévi lányokkal szökésben volt.

Fillérekért ütött

A férfi augusztus 21-én délelőtt azzal kopogtatott be az idős asszony pilismaróti házába, hogy kiadó szobát keres. Amikor azután együtt bementek a házba és ott a kamrába, többször is rávert egy fadarabbal a nő tarkójára, aki a földre zuhant és nem tudott felkelni. A magatehetetlen asszonytól elvette az arany fülbevalóit és az aranygyűrűjét, a konyhában magához vette a pénztárcáját is, benne 1300 forinttal. A férfi ezek után kívülről rázárta a kamra ajtaját is, nehogy segítséget tudjon hívni.

A rendőrök a kórházban adták vissza a néninek az elfogott férfinél talált értékeit.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik