Szórakozás

Szegedi volt a Blahán meghalt férfi

Blaha meztelen (balha, hulla,)
Blaha meztelen (balha, hulla,)

Az évek óta Pesten élő Szabolcs valószínűleg öngyilkos lett - a születésnapján.

A Délmagyar hozta nyilvánosságra, hogy szegedi volt a fiatalember, aki feltehetően kiugrott egy fővárosi szálloda 5. emeletéről szombat délelőtt a Rákóczi útra. Nagy vihart kavart, hogy az arrajárók többsége nem segített, csak fotózott. Erről az a fiú számolt be, aki próbálta megmenteni az út közepén haldokló fiatalembert.

Barátnőjével ment

A 29 éves Szabolcs pár éve költözött Budapestre. Egyik barátja azt mesélte a lapnak, hogy a fővárosban teljesen kifordult magából. Olyan volt, mintha átmosták volna az agyát. Szegedi ismerőseivel szinte minden kapcsolatot megszakított.

A szállodában barátnőjével volt, aki reggel dolgozni ment – olvasható a cikkben.

A Feldmár Intézetben is gyászolják

A Délmagyar azt is írta, hogy Szabolcsot a Feldmár Intézetben kezelték. Információnk szerint azonban munkatársként gyászolják a nonprofit szervezetnél, ahol főként filozófiai tanácsadással foglalkoznak.

Büky Dorottya, az intézet igazgatója a Hír24-nek elmondta, hogy Szabolcs két éve került hozzájuk. Válása után csalódottan, meggyötörten jelentkezett önkéntesnek. Nem kezelték, senkit nem kezelnek az intézetben, akinek arra szüksége van, azt pszichológushoz, pszichiáterhez irányítják. Mivel Szabolcs idővel megnyugodott a szerelmi csalódás után, beállt állandó önkéntesnek, stratégiai igazgató volt az intézetben – mondta el Büky Dorottya. Ő úgy tudja, hogy a születésnapján, a születése órájában lett öngyilkos szeretett kollégájuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik