Szórakozás

Megölte magát Michael Jackson?

Michael-Jackson(1)(960x640).jpg (Michael Jackson)
Michael-Jackson(1)(960x640).jpg (Michael Jackson)

Mi történt valójában Jackson halálának éjszakáján? Először szólalt meg dr. Conrad Murray, az orvos, akit a pop királyának megölésével vádolnak. Azt állítja, hogy nincs köze az énekes halálához.

Az orvost bűnösnek találták szándékos emberölés miatt, megfosztották az orvosi engedélyétől, és négy év börtönre ítélték. Október végén szabadult, és továbbra is kitart ártatlansága mellett.  A “haláldoktorként” is emlegetett Conrad Murray hátralévő két évét nem engedték el, csupán a börtönök túlzsúfoltsága miatt engedték haza.

Fotó: Northfoto

“Nem, nem én öltem meg Michaelt. Ő ölte meg saját magát” – állítja az orvos. Szerinte Jackson túladagolta magát. Most a Daily Mailnek adott exkluzív interjúban feltárja az igazságot.

Szerették egymást

Conrad Murray visszaemlékezett arra a pillanatra, amikor Michael Jackson azon az ominózus éjszakán megfogta a kezét, és lágy hangon azt mondta: “Csak négy ember tartozik a családomba. Paris, Prince, Blanket és te, dr. Conrad.”

“Ez volt az egyik legboldogabb nap az életemben. Ez az ember, aki egész életében magányos volt, aki annyit mesélt nekem a fájdalmáról és gyötrelmeiről, végül úgy érezte, van valaki a gyerekein kívül is, akiben megbízhat” – mondta a 60 éves orvos. “Mi egy család voltunk, szerettük egymást, akár a testvérek” – tette hozzá.

Michael senkiben sem bízott

Dr. Conrad szerint Jacko ágya már bűzlött , mert nem hagyta,hogy a cselédek belépjenek a szobába, ezért nagy volt a rendetlenség.

” Egy nap rám nézett, és azt mondta: a nevünk elválaszthatatlan lesz egymástól. Megkérdeztem tőle, Michael, mire gondolsz? Ő elmosolyodott, és azt mondta: Látnok vagyok.”

Bizalmasa és orvosa, továbbra is azt állítja, hogy nem felelős az énekes haláláért. “Soha nem adtam Michaelnek semmi olyat, ami megölné. Szerettem őt. Szeretni fogom, amíg élek. Akarod tudni, milyen közel álltunk egymáshoz? Fogtam a péniszét minden este, mert inkontinenciája miatt katéterezni kellett.”

Fotó: Northfoto

Murray a bizalmas hangvételű interjúban azt állítja, hogy amikor először dolgozott Jacksonnal 2006-ban, fogalma sem volt arról , hogy a szupersztár propofolt használ ahhoz, hogy el tudjon aludni. Elmondása szerint azon az éjszakán is könyörgött neki a gyógyszeréért, mert nem tudott aludni. Pánik lett rajta úrrá, a szeme pedig tele volt szomorúsággal – emlékszik vissza az orvos.

” Én soha nem ajánlottam propofolt Michaelnek, de segíteni akartam a barátomon, aki ekkor már csontsovánnyá fogyott, konstans álmatlanságban szenvedett, rázta a hideg és hangulatingadozásai voltak. Csak csirkét és rizst evett, semmi mást. A folyadékpótlásáról is gondoskodnom kellett. Azon a napon, mikor meghalt, hajnal egykor ért haza a This is it turnéjának próbájáról, hisztérikusan könyörgött nekem: kérlek, segíts, aludnom kell, aludni akarok!”

Ez így ment órákon át

Murray biztos benne, hogy miután magára hagyta, Jacko beinjekciózta magát, és ezért omlott össze a keringése. Az interjúban többször is bizonygatja,hogy nem miatta halt meg az énekes. “Michael Jackson ölte meg Michael Jacksont. Gyógyszerfüggő volt.”

Vonakodva adott be 25 mg propofolt az énekesnek, majd leült az ágya mellé, és 30 percig várt. Mivel nem akarta zavarni, ezért kiment a szobából, ekkor még Michael minden életfunkciója normális volt – állítja Dr. Conrad.

Ezeket olvasta?

” Amikor visszamentem a szobába, már nem lélegzett, nem volt pulzusa. Azonnal elkezdtem az újraélesztést.”

Mivel Jackson biztonsági főnöke nem vette fel a telefont, Murray leszaladt segítséget hívni. A testőr rohant be a szobába. A mentőben is folytatta a szívmasszázst, nem volt hajlandó lemondani róla.

Michael Jackson ölte meg Michael Jacksont

Jacksont 2 óra 26 perckor nyilvánították halottnak.”Bementem a szobába. Paris rám nézett és azt kérdezte: “Apa meghalt? Azt mondtam: Igen. A gyerekek zokogtak. Paris kiabált: Nem akarok árva lenni! Nem akarok!”

Dr. Conrad elcsukló hangon folytatja: “A barátom rettegett a haláltól. Aznapi álmatlanságát a Demerol elvonási tünetei okozhatták.”

Miért csúszott ilyen mélyre? Minden bizonnyal anyagi nehézségei, és a This it it-koncertsorozat terhe viselte meg ennyire. Utolsó napjaiban már rá sem lehetett ismerni. Szenvedésekkel teli élete volt – tette hozzá a popsztár bizalmasa.

Titokban rejtegetett altatójának túladagolása vezetett tehát a pop királyának halálához, Jackson magát ölte meg – legalábbis ezt állítja Jacko orvosa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik