Szórakozás

Majka: Megkértem Kiss Ramóna kezét!

A rapper arról mesélt, hogy a Barátok közt szereplőjével 19 órát szexeltek első alkalommal és hihetetlenül féltékeny volt rá, amire Kiss Ramóna okot is adott.

Igazán kellemetlen helyzetbe hozta Majka a Barátok közt szereplőjét, a színpadon szexmániás Kiss Ramónát. A rapper ugyanis könyvében – amiből most a Blikk idézett– őszintén mesél viharos, szenvedélyes, szexközpontú kapcsolatukról.

“Az egyik Belevaló után, amikor éjszaka mentem haza, poénból írtam neki egy sms-t, hogy “Mi a helyzet? Akkor most nem jössz át hozzám aludni?” … Kisvártatva jött a meglepő, ám annál szívmelengetőbb válasz: “De.” És tényleg így is történt. …Igencsak aktív 19 óra következett! Bizony: 19 óra! Egy napot töltöttünk el úgy, hogy aludtunk, felkeltünk szexelni, aztán ismét egy kis pihi, majd megint összefonódtunk. Imádtuk egymást” – írta Majka, aki azt is elárulta, egyik alkalommal megkérte a színésznő kezét.


Fotó: Neményi Márton

“A kapcsolatunk nagy mértékben épült a szexre, ott nagyon megtaláltuk egymást. … Rácáfolt minden olyan sztereotípiára, ami szerint fiatalon nem lehet valaki nagyon jó az ágyban. A szüleivel is nagyon jóban voltam, úgyhogy minden tökéletesnek tűnt. Olyannyira, hogy egyszer meg is kértem Rami kezét… Elmondta a szüleinek, de ők nem vették komolyan, hiszen még nagyon fiatalok voltunk”

A fiatalok kapcsolata kezdetben csodásnak tűnt, Majkát azonban mardosta a féltékenység.

“Azt éreztem, hogy minden pillanatot vele akarok tölteni, és én, aki világ életemben nem voltam féltékeny típus, Ramira nagyon féltékeny lettem. Bár azt azért kijelenthetjük bátran, hogy ő nagy játékos ilyen téren… megtett mindent, hogy én agyvérzésben megdögöljek!” – tette hozzá Majka, aki szerint végleges szakításukat az okozta, hogy meglátta Ramónát az Újpest focistájával, Tóth Norbival.


Fotó: RTL Klub

“Átfedés nem volt a kapcsolatokban, de mi még nem zártuk le teljesen a közös időszakot, amikor ő már találkozgatott Norbival. Egyszer hazafele tartottam a kocsimmal, mikor látom, mellettem megy el Rami. Utána mentem, és megállítottam. Ott ült mellette Norbi. Ők ugyan próbáltak mismásolni, hogy csak félreértem, meg semmi sincs köztük, de ekkor éreztem, hogy azonnal pontot kell tenni a kapcsolat végére. Nem akartam elhinni, hogy ez történt, teljesen kikészültem. Akkor nagyon nagy balhé volt, még fél évvel rá is padlón voltam. Egyszerűen nem értettem meg. Ismertem Tóth Norbit… “

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik