Szórakozás

Vígan élnek a rajongókból a mulatós sztárok

csocsesz (csocsesz)
csocsesz (csocsesz)

Csocsesz, Házibuli Attila, Sihell Ferry, Henna - csupán néhány név a mulatósok közül, akik nem panaszkodnak a fellépések hiánya miatt.

Mulatósnak lenni nem ciki – állítják a lakodalmas slágereket előadó énekesek és zenészek, akik sokszor a tehetségkutatókból kikerült énekeseknél is nagyobb közönséget vonzanak a fellépéseikre. A haknik láttán pedig bátran kijelenthetjük, hogy a mulatós igenis kelendő manapság. A mulatósok legalábbis nagyon jól megélnek a bulikból: negatív visszajelzésekkel nem találkoznak, a célközönség pedig imádja őket. A művésznév kötelező: így lesz a Feriből Ferry, a Henriettából Henna, vagy a Ferencből Csocsesz, bár utóbbi esetében nem ilyen egyszerű a képlet.

“Herceg Ferencként születtem, de Kiss Attila a mostani polgári nevem. Amikor megszülettem, utána nem sokkal édesapám disszidált Németországba, nem is ismertem őt. A nevelőapám pedig Kiss volt, aki a nevére vett, így lettem Kiss Attila” – magyarázta a Fókusz Pluszban a névváltoztatásokat a játékgéppel már sokat bukó Csocsesz, aki művésznevét azért kapta, mert rengeteget csocsózott a seregben. Hogy a Ferencből hogyan lett Attila, azt ugyan nem tudtuk meg, Csocsesz azonban elárulta, hogy bár sok hangszeren játszik, ma már örül, hogy nem lett belőle művész, hanem zenészként élheti a mindennapjait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik