Szórakozás

Nádas György fia küzd a vakság ellen

nadas-gyorgy(960x640)(2).jpg (nádas györgy, )
nadas-gyorgy(960x640)(2).jpg (nádas györgy, )

A humorista nagyobbik fia az elhanyagolt cukorbetegség miatt veszítheti el a látását.

Nádas György aggódik Kanári-szigeteken élő fiáért. A 31 éves Zoltán ugyanis cukorbetegségben szenved, ám az utóbbi időben elhanyagolta a diétáját, és a sport is kimaradt az életéből. A betegség már a látását is veszélyezteti, amitől az egész család megijedt.

“Idén év elején derült ki, hogy annyira elhanyagolta a betegségét – nem sportolt és nem tartotta be a diétáját -, hogy 20 százalékosra csökkent a látása. Bevallom, az egész család megrendült, nagyon aggódtunk érte” – kezdte Nádas György a Blikknek, és azt is hozzátette, fia feleségével és kisfiukkal már jó ideje a Kanári-szigeteken él, onnan jött haza a kezelésekre. – “Azért jött haza, hogy Debrecenben a legjobb orvosok segítsenek neki meggyógyulni. De végül annyira félt, hogy úgy döntött, a felesége kezét szeretné fogni, a vizsgálatok és a kezelések alatt is, ezért visszarepült, és Spanyolországban az egyik klinikán vették kezelésbe. Itt szembesült a rossz hírrel: már nem lehet javítani a látásán, de meg tudják állítani, hogy tovább súlyosbodjon a helyzet. Most minden hónapban fájdalmas kezelésre jár, ahol injekciót adnak a szemébe.”

A nemrég harmadszor megnősült Nádas figyelmeztette a fiát, hogy ha szeretné látni felnőni a kis Olivért, mindent meg kell tennie az egészségéért. A humorista azt mondja, Zoltán azóta lelkiismereten diétázik és a sportolást is újrakezdte.

Fotó: Archív

Ajánlott videó

Olvasói sztorik