Szórakozás

Hugh Jackman bejelentette: rákkal küzd

A színészt felesége unszolta, hogy menjen el orvoshoz.

Hugh Jackman megdönbbentő bejelentést tett Instagram oldalán. A színész közölte a rajongókkal, hogy nemrégiben bőrrákkal operálták meg. Jackman nem akart foglalkozni az orrán lévő folttal, ám a felesége unszolására végül orvoshoz ment, ahol megdöbbentő diagnózist állítottak fel: a színésznél bazálsejtes karcinómát diagnosztizáltak, amely a leggyakoribb rákfajta, de a bőrben kialakuló káros elváltozások közül a legkönnyebben kezelhető és eltávolítható is egyben. Jackmant azonnal megműtötték, a beavatkozás során pedig sikerült is eltávolítani az orrából a rákos sejteket, ám a színésznek folyamatosan kontrollra kell majd járnia. Jackman Instagram oldalán köszönetet mondott a feleségének, és a rajongókat is arra intette, figyeljenek jobban magukra, nehogy az ő sorsára jussanak.

“Hálás vagyok, hogy a feleségem addig nyüstölt, amíg orvoshoz nem mentem. Nyáron használjon mindenki naptejet és az orrát se hagyja ki” – írta a százmilliókat gyűjtő színész.

Fotó: Instagram

 

Jackman, a tornatanár

Bizony, a nők legáhítottabb szuperpasija egykor tornatanárként dolgozott (hány lány szeretette volna, ha nála tanulja a kislabdadobást vagy a szekrényugrást!), és ebben a videóban az egyik volt tanítványa interjuvolta meg – Jackman becsületére váljék, hogy felismerte, és rögtön kapcsolva a testnevelési előmeneteléről érdeklődött tőle.

customer surveys

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik