Szórakozás

Furcsa sztriptízt adott elő vendégeinek Esztergályos

A SuperTV2 Hal a tortán című műsorának mai adásában különleges produkcióval szórakoztatja vacsoravendégeit a színésznő.

Esztergályos Cecília a Hal a tortán mai adásának háziasszonya, aki a vacsora után különleges élményben részesíti vacsoravendégeit, akik már a megérkezésük utáni pillanatoktól azt találgatják, mi a szerepe a színésznő különleges parókájának. A vacsora végeztével aztán fény derül mindenre: a 70 éves művésznő ugyanis korát meghazudtoló produkcióba kezd egy klasszikus sztriptíz-számra, ami azonban inkább zavarba hozza a vendégeket. Esztergályos valószínűleg maga is zavarba jött, mert végül nem táncolta végig a produkciót és a szám vége előtt kivonult, leesett állakat hagyva maga mögött.

“Amikor megláttam a Cilit, a hetven éves művésznőt, aki ott táncolt cilinderben, mint egy húsz éves, kifejezetten meglepő volt számomra” – kommentálta a produkciót Varga Győző. Hujber Feri sokáig kereste a szavakat: “Nem tudom, én még ilyet az életben nem láttam. Nagyon furcsa volt, tényleg zavarbaejtő.”

Esztergályos Cecília végül visszatért és mindenkinek kávét ajánlott, mire Oszter Alexandra megosztotta vele, mennyire meg van lepve.

“Nem vagy te meglepve, hallottam, mit beszéltetek. Hát akkor erről ennyit” – távozott másodszorra a szobából a 71 évesen ismét oltár elé állni készülő művésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik