Szórakozás

Majka egy rakás pénzt költött drogra és szerencsejátékra

Majka(1)(960x640).jpg (majka)
Majka(1)(960x640).jpg (majka)

Hamarosan megjelenik az ózdi rapper könyve, amiben arról is nyíltan vall, hogy nem vetette meg a drogokat és a szerencsejátékokat.

Majka azt állítja, december elsején megjelenő könyvében ugyan vall korábbi (celeb)barátnőiről, ám semmi kellemetlen dolgot nem árul el róluk, így nem is tart attól, hogy valamelyiküktől kellemetlen telefonhívást kap majd. Annál inkább nyíltan mesél saját múltjáról, amiben a drognak és a szerencsejátéknak is jutott szerep.

“Tizenhat-tizenhét éves korom körül nyúltam először kábítószerhez. Sajnos olyan társaságba keveredtem, ahol ez mindennapos volt. Kipróbáltam mindenféle dolgot, és a szerencsejáték is része volt az életemnek” – mesélte a Hír24-nek Majka, aki nem akarta elárulni, mennyit is költött pontosan minderre, annyit azonban megjegyzett, hogy “gáláns fiatalember volt, és sok pénzt költött sokmindenre.”

Majka azt mondja, ez a könyv izgalmas olvasmány lesz mindenkinek, aki a kezébe veszi, ő pedig nyíltan el is mesél benne mindent, semmit sem takargat.

“Nem tárulkoztam ki nehezen, nem szégyelltem, nem takargattam semmit. Őszinte gyerek voltam, és az is vagyok. A média világába is bepillantást engedek, abba, hogy mik a pozitívumai és a negatívumai, ha az ember kirakatban él” – tette hozzá a hárommilliót bezsebelő Majka, aki őszintén válaszolt arra is, miért érzi úgy, hogy itt volt az ideje a könyvírásnak. – „Nem fogok hazudni ebben sem, most kaptam egy jó ajánlatot a könyvre. De igazából annyi minden történt már velem eddigi életem során, hogy három könyv is kitelne belőle.”

Fotó: Neményi Márton

Ajánlott videó

Olvasói sztorik