Szórakozás

Szépségversenyt kap Vajna Timi?

Palacsik-Timea(1)(960x640)(2).jpg (palácsik tímea, )
Palacsik-Timea(1)(960x640)(2).jpg (palácsik tímea, )

Vajna Timi és Sarka Kata üzlettársak lesznek. Így már kiderült, hogy nem véletlenül voltak együtt Moszkvában.

Vajna Timi és férje, Andy Vajna nemrég elkísérte Sarka Katát és férjét, Hajdú Pétert Moszkvába az Miss Universe szépségverseny nemzetközi döntőjére. Akkor sokan azt gondolták, hogy Vajnáék csak kikapcsolódásként utaznak Oroszországba, de most kiderült, hogy üzletelni akarnak a Hajdú-Sarka házaspárral.

A Bors szerint Vajna Tímea is feljebb lépne a szépségipar ranglétráján. Mindezt férjének, Andy Vajnának köszönheti, aki bevásárolja ifjú nejét a Miss Universe Hungary szépségversenybe.

Mint ismert, idén májusban jelentették be, hogy Sarka Kata lett a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatója. Így vált a legrangosabb hazai szépségverseny irányítójává, cége pedig a Miss World, a Miss Universe Hungary és a Miss Intercontinental licenctulajdonosává.

Fotó: RTL Klub

A jogokat Hajdú Péter vásárolta meg, és segíti is feleségét a háttérből. Az előzetes tervek szerint Mr. Frizbi nem hosszabbítja meg a szerződését a Miss Universe-zel, amelynek licencét így Andy Vajna megvásárolhatja.

“Igaz, hogy tárgyalunk Andy Vajnával és Tímeával. Kárpáti Rebeka versenyére is azért tartottak velünk, hogy tájékozódjanak és felvegyék a kapcsolatot a szervezőkkel” – erősítette meg Kata a lapnak és Vajna Timi sem tagadta az együttműködést.

“Igen, valóban tervezzük az együttműködést, de a megállapodás még nem született meg. Annyit viszont elárulhatok, jövőre világszínvonalú show-t csinálunk együtt” – magyarázta Timi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik