Szórakozás

Klapka György: Nem jó milliárdosnak lenni!

klapka (klapka)
klapka (klapka)

Az Aranyember elárulta a Hír24-nek, hogyan léphetnek a fiatalok a nyomdokaiba.

“Az életemet a világ legrosszabb üzletével kezdtem. Karácsony este születtem, ezért egy ajándékot kaptam mindig születésnapomra meg karácsonyra. Megfogadtam akkor kicsi koromban, hogy soha többé nem csinálok ilyen hülyeséget, hogy rosszkor születek” – kezdte nevetve Klapka György, aki persze használható tanácsokkal is ellátta azokat, akik az ő nyomdokaiba szeretnének lépni.

“Nem jó milliomossá válni. Ne a pénzért, hanem a sikerért csináljuk – mondta Klapka a Hír24 videójában. Az az egy baj van a mai fiatalokkal, hogy az a szorgalom már nincs meg bennük, mint az öregekben. A sikerhez szorgalom kell, lusta zsenivel még nem találkoztam. Ezen túl egy vállalkozónak jobbnak kell lennie mint a jogásza, jobb könyvelőnek mint a főkönyvelője és jobb szakértőnek mint a szakértője.”

A nemrég a hajléktalanságot is kipróbáló Klapka György a Fiatal Vállalkozók Hetén tartott előadása után arról is beszélt, hogy egy vállalkozónak nem arra kell gondolnia, hogy mennyit keres, hanem arra, hogy sikerre vigye a vállalatot. A pénz majd automatikusan jön.

Olvasói sztorik