Szórakozás

Szikora Róbert arcfiatalító kezelésen vett részt

szikora-robi(960x640)(1).jpg (szikora róbert, )
szikora-robi(960x640)(1).jpg (szikora róbert, )

Az X-Faktor mentora nem vállalt ugyan plasztikai műtétet, az arcbőrét mégis megfiatalíttatta.

“Egyáltalán nem zavar a korom, és ha belenézek a tükörbe, akkor ugyanazt az arcot látom, mint amit láttam 18 évesen. Azt a pozitív, életigenlő fickót, aki rá tud csodálkozni a világra – csak egy kicsit több ránccal. De attól még ugyanúgy közvetíti az érzést, hogy hú, de jó élni!” – meséli Szikora Róbert.

Az X-Faktor mentora őszintén vállalja, hiú ember, és most úgy döntött, lefarag egy kicsit azokból a bizonyos ráncokból. Ám a plasztikai sebész kése helyett inkább hollywood-i sztárok bevált praktikája mellett voksolt. Az Egyesült Államokban ma már a mellplasztika után ez a második legnépszerűbb beavatkozás.

“Férfiként az embernek először vannak averziói mindenféle szépészeti beavatkozással kapcsolatban, de sokat segített ennek a leküzdésében például maga a helyszín. Diszkrét, nincsenek fehér köpenyes doktorok, sem kórházi hangulat. És lássuk be ez fontos, amikor az ember idejön, és arról beszél, hogy mit szeretne változtatni magán. És ez nem önzés! Mert a rajongóim, akik eljönnek egy koncertre, vagy megnéznek a tévében, azt szeretnék látni, hogy mindig jó kedvű vagyok, hogy jól érzem magam a bőrömben, és ehhez bizony hozzá tud járulni egy kis esztétikai segítség. Nem késsel, nem botox-szal, hanem egy finom kis műszerrel, ami szinte simogat” – meséli a kezelésről Szikora.

Szikora Robi szerint az arcáért felelős az ember, és hatvan évesen nem irreális elvárással kell vágyni a húszéves tekintetet. Az eljárás lényege pedig éppen az, hogy beindítja a kollagéntermelő folyamatokat, 4-5 hónap alatt érve el teljes hatását, ami a páciens életmódjától, genetikájától függően mínusz 10-15 évet jelent.

“Ne rontsunk ajtóstul a házba. Az ember mégiscsak férfi és egy kicsit szégyelli magát. Emlékszem, amikor gyerekkoromban a templomban énekeltünk és nekünk fiúknak ez egy kicsit ciki volt. A lányoknak nem. És aztán rájöttem, hogy a Jóistennek énekelsz, hát akkor énekelj! Itt pedig valakinek akarsz szép lenni, magadért is és a közönségért is, hogy a színpadon a legjobb formádat hozd. Úgyhogy innen üzenem a világnak, hogy megfiatalodok!” – tette hozzá Szikora, aki korábban elárulta, máig a felesége az egyetlen barátja.

Fotó: Archív

Ajánlott videó

Olvasói sztorik