Szórakozás

Vádat emelnek két tolvajcsapat ellen

bilincs(2)(1)(1)(960x640).jpg (bilincs, )
bilincs(2)(1)(1)(960x640).jpg (bilincs, )

A két csapat egyszerre tört be ugyanabba a gyárba, egy rendőr buktatta le őket véletlenül.

Vádemelési javaslattal fejezte be a rendőrség a büntetőeljárást annak a két tolvajcsapatnak a tagjai ellen, akik 2013. április 7-én egy lábatlani gyár telephelyéről különböző fém tárgyakat akartak eltulajdonítani.

A gyanúsítottakat egy, a szabadidejét töltő rendőr érte tetten, amikor a lopott holmival együtt távozni készültek a helyszínről. A járőr a tettesek elfogásához kollégái segítségét kérte, akik néhány percen belül megérkeztek a helyszínre. A rendőrök elfogták az öt férfit.

Az egyenruhások még a helyszínen voltak, mikor újabb zajra lettek figyelmesek. Kiderült, hogy az ötfős társaság mellett egy másik, négyfős csapat is vaselemeket akart ellopni a gyár területéről. A két csoport nem tudott egymásról annak ellenére, hogy egy helyen és egy időben követtek el bűncselekményt. A rendőrök őket is elfogták.

Összesen kilenc személy ellen folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Nyergesújfalui Rendőrőrse, melyet vádemelési javaslattal küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik