Szórakozás

Vizsgálják Miley Cyrus színpadi füvezését

miley cyrus (miley cyrus, )
miley cyrus (miley cyrus, )

Vizsgálatot indított a holland egészségügyi hatóság (NVWA) azt követően, hogy Miley Cyrus amerikai énekesnő az MTV European Music Awards vasárnap rendezett amszterdami díjátadóján elszívott egy marihuánásnak tűnő cigarettát - jelentették be kedden illetékesek.

Tjitte Mastenbroek, a hatóság szóvivője elmondta: többen panaszt tettek, ezért indítottak vizsgálatot. Felkeresik az eseménynek helyet adó Ziggo Dome vezetőségét, hogy kiderítsék, pontosan mi történt.

Fotó: AFP/ANP/Sven Hoogerhuis

A húszéves énekesnő az MTV zenecsatorna élő adásában, a legjobb zenés videóért neki ítélt díj átvétele után azzal provokálta a nézőket, hogy rágyújtott egy marihuánásnak tűnő cigarettára.

Hollandiában 1976 óta nem büntetik az öt grammnál kevesebb kannabisz birtoklását és fogyasztását. Mastenbroek hangsúlyozta: a vizsgálat azért indult, mert az énekesnő olyan helyen gyújtott rá, ahol tilos a dohányzás.

A Ziggo Dome szóvivője, Danni Damman elmondta: a koncertterem szigorúan tiltja a dohányzást, ám Miley Cyrus rágyújtása meglepetésként érte őket egy olyan pillanatban, “amikor nehéz lett volna közbelépni”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik