Szórakozás

Átverés: Dohány sincs a cigiben – Videó

Eddig is tudtuk, hogy tele van méreggel a cigaretta, de ami ebben a videóban van, elég az azonnali leszokáshoz.

Az interneten keringő kisfilm szerint már az 50-es években tehénpisibe áztatták a cigarettát és annak alkotóelemeit, hogy függőséget okozzon. Nem csak a nikotin felelős tehát azért, ha valaki nem tudja letenni a bagót.

Valódi dohány helyett csak ipari hulladék van a lassan ezer forintos füstölnivalóban – állítja ez a videó. Csak erős idegzetű olvasóink folytassák a cikket!

Harci mérgező szereket szívunk

A videón látható, hogy a gyártás során hatalmas mennyiségben használnak fel különböző vegyületeket azért, hogy a cigarettába préselt „dohánymaradék” elnyerje az adott aromát, valamint a kívánt hatást fogyasztója számára.

Egy kevésbé ismert lista szerint ammónia, benzol és legalább 30 olyan anyag található a cigiben, mely halálos az emberi szervezetnek. Ha mindez még nem lenne elég: harci vegyszereket is felhasználnak annak érdekében, hogy azt az illúziót keltsék: igazi dohányt szívunk.

Barna papírtörmeléket szívunk

Észrevették már, hogy a csomagban vásárolt dohány között, esetleg magában a cigarettában is kisebb ágak, törmelékek láthatók, mikor azt szédszedjük? Ennek oka egész egyszerűen az, hogy a papírhengerben található anyag ipari hulladék. Ha szétbontunk egy cigarettát és alaposan szemügyre vesszük a benne lévő törmeléket, akkor láthatjuk, hogy egyszerű papírdarabkák is vannak benne.

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy a sokat hangoztatott betegségek mellett, még mi mindent tesz szervezetünkben egy életre tönkre a füstölgés.

Gondolta volna, hogy a nők dohányzása nem csak a magzatot veszélyezteti, de például serkenti a bajuszka és szakállka növekedését? És azt hogy derék körül zsírpárnákat okoz? Vagy azt, hogy megnagyobbítja a szívet, kifakítja az arcbőrt és idő előtti őszüléshez vezet? Nézze meg, mit tesz a testtel a cigaretta!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik