Szórakozás

Randititok Korda Györgytől: “Szeretkezés helyett énekelnem kellett”

Korda-Gyorgy(5)(960x640).jpg (Korda György)
Korda-Gyorgy(5)(960x640).jpg (Korda György)

A mulatós énekes nem tagadja, hogy fiatalkorában bizony nehezen állt ellen a szebbik nem csábításának, sőt, az extrém helyszínektől sem riadt vissza.

Korda Györgyöt a mai napig imádják a rajongók, köztük a fiatal hölgyek, akik nem egyszer kérnek autogramot pikáns helyekre. Gyuri bácsi azt mondja, soha nem él vissza a helyzettel, fiatal korában viszont mindent bevetett a csábításért.

“Még nagyon fiatalember voltam, amikor az egyik budapesti strandon megtetszett nekem egy hölgy. Természetesen mindent bevetettem a csábítás érdekében, és a helyzet olyannyira nekem kedvezett, hogy sikerült rávennem a hölgyet, vonuljunk el a strand egyik hátsó, félreeső füves részére. Ott aztán szépen leheveredtünk és szerelmeskedni kezdtünk. Ám a hölgy egyszer csak azt mondta nekem: ‘Gyuri, énekelj nekem valami szépet!’ Ezen annyira elkezdtem nevetni, hogy vége is lett mindennek. Úgy tűnik, a hangommal jobban sikerült őt meghódítanom, mint a férfiasságommal” – emlékezett vissza nevetve az akkori kudarcra Korda Gyuri bácsi, akinek az esküvőjén derült ki, hogy még nős.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik