Szórakozás

Sarka Kata képével reklámoznak egy politikai oldalt

Megdöbbenve észlelték Hajdúék, hogy egy politikai tartalmú oldalt reklámoznak Sarka Kata képével.

Egy olyan Facebook-oldalról van szó, ami erősen politikai tartalmú, és mind a felhasználó, mind pedig az ugyanezen a néven létrehozott csoport Sarka Kata képével reklámozza magát. Az oldal neve ugyan Egyenes beszéd, az ATV műsorához azonban nincs köze, bár azt nem tudni, miért épp erre a műsorcímre esett a vláasztása az oldal üzelemletetőjének.

“Megdöbbenve láttam, hogy egy politika tematikájú Facebook oldalt az én fotómmal reklámoznak. Soha nem foglalkoztam politikával, ezért különösen felháborítónak tartom. Egyebként, velem reklámozni egy politikai Fb oldalt eléggé komolytalan!” – írta ki Facebook-oldalára a nemrég fogyókórás titkait is eláruló Sarka Kata, aki eddig is igyekezett távol maradni mindennemű politikai tartalomtól.

Hajdú Péter szintén reagált a furcsa reklámra: “Mennyi ész kell ahhoz, hogy valaki a feleségem fényképével hirdessen egy politikai Facebook oldalt??! Hülye!”

Sarka Kata jelenleg egyébként épp Moszkvában tartózkodik, ahová a Vajna házaspárral együtt utaztak ki, hogy megnézzék Kárpáti Rebeka szereplését, aki hazánkat képviseli a Miss Universe döntőjén. Természetesen erről is posztoltak fotót, ennek tanúsága szerint épp egy Nobu-esten vettek részt.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik