Szórakozás

Sarka Kata: Így fogytam le 17 kilót

Hajdú Péter felesége bevallotta, hogy korábban túlsúlyosnak tartotta magát, ezért diétába kezdett. Szerinte a siker kulcsa a kitartás.

“Rengeteg levelet kapok, hogy milyen diétával, és milyen sporttal sikerült lefogynom. Kipróbáltam mindent, ahogy valószínűleg ti is” – kezdte a Facebookján Sarka Kata.

“Ezekkel el tudtam érni kisebb sikereket, de aztán feladtam… Többet jelentett az a pár pillanat, amíg megettem valamit, amit megkívántam, minthogy végiggondoljam, hogy küzdök napok, hetek óta a diétával,amit pár másodperc alatt tönkreteszek.Egy ilyen “falási roham” után belenéztem a tükörbe, és eldöntöttem,hogy ennek mától vége! Nem tudom miért pont akkor,de elhatároztam, hogy lefogyok! Elszánt voltam,nagyon akartam! Ekkor voltam 72 kiló, és mára 55 kiló vagyok a 171 cm-es magasságomhoz! A titok nem a diéta milyensége, hanem a kitartás! Bármilyen diétába kezdesz, ha betartod, végigcsinálod becsülettel, akkor működni fog! Még mindig nem vagyok teljesen elégedett, még mindig nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszem, de látom a változást magamon, és ha nem is vagyok teljesen elégedett, de eljutottam addig, hogy újra jól érzem magam a bőrömben” – tette hozzá Kata, akit Balázs Klári pszichiátriára küldene azért, mert a csinos anyuka nem elégedett magával. Szerintünk egyébként Kata 72 kilósan is csinos volt…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik