Szórakozás

Több mint egy hete nem találnak egy dömösi férfit

Ismét a lakosság segítségére van szükség: a 61 éves férfit október 27-e óta nem láttak.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Binnyei Ákos Géza 61 éves dömösi lakost, aki 2013. október 27-én 22 óra körüli időben otthonából ismeretlen helyre távozott. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi gyalog indult el a dömösi hajóállomás irányából Visegrád felé, azóta nem adott életjelet magáról.

Binnyei Ákos Géza 178 cm magas, vékony testalkatú, körülbelül 70 kilogramm. Kék szemű, hajlott testtartású, ápolatlan, őszes szakállt visel, fogai protézissel pótoltak, amelyet eltűnésekor nem viselt. Otthonából való távozásakor kék színű szabadidőruhát és barna színű, fűzős félcipőt viselt. Az Esztergomi Rendőrkapitányság egyenruhásai a bejelentést követően keresni kezdték a férfit, de eddig még nem találták meg, ezért a rendőrség a lakosság segítségét is kéri az eltűnt személy felkutatásában.

Aki az eltűnt férfi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik