Szórakozás

Vigyázzon, mert meglopják, mint Voksán Virágot!

Így nyúltak le a modelltől 107 ezer forintot.

Pórul járt a munkája miatt sokat utazó Voksán Virág. Az egykori playmate – jelenleg DJ – bankkártyával szeretett volna fizetni, de kiderült, hogy egy fillér sincs a számláján.

“Egy jelmezt szerettem volna kifizetni, de érdekes módon a kártyámon nem volt annyi pénz. Igencsak meglepődtem, ezért utána még néhány boltban próbát tettem, hátha csak valami tévedés volt. De miután a negyedik üzletben sem tudtam fizetni, bementem a bankba, hogy rákérdezzek, mi történt. Kiderült, hogy valaki egy Los Angeles-i internetes áruházban vásárolta le az összes kártyámon lévő pénzt” – mesélte Virág a Blikknek.

“Egyébként a csaló nagyon trükkös volt, ugyanis olyan napon lovasította meg az összeget, amikor zárva vannak a bankok, így volt egy-két napja, hogy ne értesüljek a lopásról. A bankban azt mondták, hogy egyelőre zárolták a leemelt pénzt, így van rá esély, hogy hamarosan visszakapom. A kártyámat természetesen letiltattam, ketté is vágták a szemem láttára, nehogy még egyszer előforduljon visszaélés” – tette hozzá Virág.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik