Szórakozás

Megszűnt az eljárás a Rékasi-ügyben

rekasi-karoly(650x433)(3).jpg (rékasi károly)
rekasi-karoly(650x433)(3).jpg (rékasi károly)

A Barátok közt színésze megúszta, hogy erőszakkal elvette egy fotós gépét.

Megszüntették az eljárást Rékasi Károly ellen, aki múlt héten, egy sajtóeseményen kelt ki a Velvet fotósa ellen, vette el annak gépét, és távozott a helyszínről – írja a Velvet.

Az eljárást egyébként még pénteken indították meg ismeretlen tettes ellen, garázdaság miatt, és nemrég meg is szüntették. A Velvet fellebbezni fog a döntés ellen.

Mint arról már beszámoltunk, Rékasi Károly nem nézte jó szemmel, hogy egy nyilvános rendezvényről való távozását – ahol egyébként először jelentek meg szerelmespárként Pikali Gerdával – meg akarja örökíteni a Velvet fotósa, ezért rátámadt és még a gépet is elvitte, igaz, azt később visszaküldte egy ismerősével. A StoryOnline által megkérdezett jogi szakértő úgy nyilatkozott: amennyiben bizonyítást nyer, hogy Rékasi erőszakkal vette el a gépet a fotóstól, rablás miatt indulhat ellene eljárás, aminek többéves börtön a büntetési tétele. Később “csupán” garázdaság miatt indítottak eljárást, amit most meg is szüntettek.
Rékasi egyébként élete legizgalmasabb és legfurcsább időszakát éli, hisz a BEST magazin arról ír az e heti számában, hogy a színész nemrég Détár Enikőnél aludt, annak ellenére, hogy elhagyta őt Pikali Gerdáért.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik