Szórakozás

Kulka János a legelegánsabb magyar színész – fotók

kulka(960x640)(1).jpg (kulka)
kulka(960x640)(1).jpg (kulka)

A szegedi születésű színészen kívül Eszenyi Enikő, Gájer Bálint, Dr. Gyarmati Andrea és Berki Krisztián is a legjobban öltözött hírességek között.

Az Allee Elegancia Díjért 18 jelöltet indított a neves, szakmai zsűri – színművész, zenész-énekes, sportoló kategóriában. Közülük internetes szavazással a nagyközönség választotta ki a hat győztest.

A zsűrit Görög Ibolya protokollszakértő, László Krisztina főszerkesztő, Pataki Ágnes modell, producer és dr. Schiffer Miklós stílustanácsadó alkotta.

A díjat azért alapította az Allee Bevásárlóközpont, mert fontosnak tartja a hazai öltözködéskultúra erősítését, a stílusos, elegáns megjelenés értékteremtő szerepét a társadalomban.

A jelöltek olyan sikeres művészek, sportolók, ismert személyek, akik értéket teremtenek saját hivatásukban, példaképként lehet rájuk tekinteni, mindemellett megfelelnek az elegáns, stílusos öltözködés követelményének is – magyarázta a szegedi üzletközpont.

Kategóriánként egy nő és egy férfi jelölt kaphatta meg a díjat: Kulka János, Eszenyi Enikő, Zséda, Gájer Bálint, Dr. Gyarmati Andrea és Berki Krisztián.

Kulka és a verbális elegancia

“Szégyellem, hogy 2013-ban, Magyarországon minden következmény nélkül megbélyegezhet bárki bárkit. Szégyellem, hogy ezt állami hivatalnokok is megtehetik a felelősségre vonás legcsekélyebb kockázata nélkül. Szégyellem, hogy Kerényi Imre, a tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozásával és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek megőrzésével és fejlesztésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős miniszterelnöki megbízott buzizik, és a Nemzeti Színház jövendőbeli igazgatója, Vidnyánszky Attila ebben semmi kivetnivalót nem talál, sőt együtt aratnak göcögő tetszést nézőik körében. Szégyellem magam helyettük és a feletteseik helyett, akik nem szólítják lemondásra őket és szégyellem magam a nézők helyett, akik mindehhez jó érzéssel asszisztálnak.” (Részlet Kulka János Kerényi Imrének írt nyílt leveléből)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik