Szórakozás

Alföldi gyávának érzi magát

eckert anikó (eckert anikó, )
eckert anikó (eckert anikó, )

Nem tud megbékélni döntésével az X-Faktor mentora, aki egyik tanítványát kellett, hogy hazaküldje vasárnap – írja a Bors.

Úgy szereti mentoráltjait, mintha a lányai lennének, mégis választania kellett közülük Alföldi Róbertnek. Vasárnap Batánovics Lili és Eckert Anikó párbajozott, és a mentor azóta is viaskodik a lelkiismeretével.

Az ember szembe köpné magát akkor is, ha máshogy döntene. Azt gondolom, hogy gyáva vagyok, mert így döntöttem, ha pedig fordítva voksolok, akkor szakmaiatlanul döntöttem volna. Én is beálltam abba a sorba, hogy a szokásostól eltérő, különleges személyiségre nemet mondok – világított rá a helyzet ellentmondásosságára a mentor a lapnak, aki a végül bentmaradó Batánovics Lili továbbjutására voksolt.

Fotó: Berecz Valter

Alföldinek egyébként már az összes versenyzője párbajozott, ami nem túl jó mérleg, tekintve, hogy még csak három élő adás volt. A mentor szerint emögött az állhat, hogy az ő énekesei a legfiatalabbak, és ezért kevesebb a tapasztalatuk is.Talán ezért sem meglepő, hogy a színész-rendező számolt azzal, hogy két mentoráltja közül kell majd választania, és beszélt is velük erről a műsor előtt.

Megmondtam nekik, hogy nem érdekel a múlt, mert akkor nem tudnék dönteni, csak azt fogom nézni, mit csináltak abban az adott pillanatban – árulta el Alföldi az After X-ben, hozzátéve: ő is észrevette, hogy Anikó már azelőtt feladta a versenyt, hogy kilépett a színpadra.

Megteheti?

Nekem húsz éve az volt a szerencsém, hogy nem volt kiszavazóshow, az embereknek volt idejük megszokni. Ancsa rendkívül erős személyiség, még azt is megengedheti magának, hogy ha nincs ereje, akkor ne csinálja. Abban biztos vagyok, hogy ki fogja magának járni ezt az utat – mondta Eckert Anikóról Alföldi.

A briteknél két hete került hasonló helyzetbe mentor. Sharon Osbourne akkor tartózkodott a szavazástól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik