Szórakozás

Szemben a sztrádán

Szabadnapos rendőr állította meg az eltévedt autóst az M43-ason.

Vasárnap este több bejelentést is kaptak a rendőrök az M43-ason szemben haladó autósról. A sztrádán járőrözők a nyomába eredtek a szabálytalan sofőrnek. Mire utolérték volna, egy arra tartó szolgálaton kívüli rendőr megállítottaa kocsit.

A sofőr azzal védekezett, hogy Temesvárra szeretett volna eljutni, de mivel eltévedt, megfordult és a következő kijáratnál hajtott volna ki a sztrádáról.

Az  autópályarendőrök helyszíni bírságot szabtak ki a román nőre és lekísérték az M43-asról.

Egy hónapja az M5-ösön száguldott forgalommal szemben egy BMW-s nő. Pár nappal később rollerrel tévedt ugyancsak az M5-ösre egy bolgár fiú.

Volt, hogy tragédia is történt…

Egy ország emlékeszik a mai napig arra a borzalmas balesetre, amikor 2010-ben egy jászberényi néptáncosokat szállító autó ment fel véletlenül a rossz irányba Budapesten a Rákóczi-hídra. A fel/lehajtó előtt nem volt kanyarodást tiltó tábla, de a kötelező haladási irányt jelző tábla kint volt, és az útra is fel voltak festve a haladási irányt jelző nyilak, de sajnos a kandeláber nem világított, így a hajnalban a hídhoz érő kisbusz véletlenül felhajtott a hídra a lehajtón. A jármű végül összeütközött egy teherautóval, és hárman a táncosok közül életüket veszítették. A hatóságok azóta nagyobb, figyelemfelkeltőbb közlekedési jelzéseket helyeztek el a híd érintett részein – kár, hogy nem gondoltak rá előbb.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik