Szórakozás

A vécét is magával vitte a megcsalt feleség

vécé (vécé)
vécé (vécé)

Bosszúból teljesen kipakolta volt férje házát egy megcsalt orosz asszony, miután a bíróság felszólította, hogy azonnal hagyja el a villát.

A kemerovói nő nem tudta feldolgozni, hogy a szeretett férfi 15 évi harmonikus házasság után megcsalta őt, ezért nem akart beleegyezni a válásba, ráadásul a férje villáját sem kívánta elhagyni. Hűtlen házastársa ügyvédei végül alkut ajánlottak fel neki, miszerint mindent magával vihet a házból, amit a közös együttélés másfél évtizede alatt beszereztek. A bíróság ennek megfelelően hirdette ki az ítéletet.

A bosszúszomjas asszony ekkor – kihasználva a férfi távollétét – több kamiont is kibérelt, és a rakodómunkással mindent felpakoltatott, ami mozdíthatónak tűnt a villában. Így nem csupán a szőnyegek, bútorok és a drága műszaki cikkek kerültek fel a platókra, hanem az összes ajtó és ablak, a fürdőszobai felszerelések, sőt még az összes vécécsésze is.

A hazatérő hűtlen férjet valóságos csapásként érte a katasztrófa sújtotta területet idéző látvány. A legjobban viszont az viselte meg, hogy a történtek jogosságával való szembesülést követően még könnyíteni sem tudott – sem magán, sem a bánatán.

3 vicces bosszú hűtlenségre

Ha megcsalnak minket, nehéz józanul vagy megfontoltan gondolkodni. De valakit a bosszú inspirál – lássuk, milyen szellemes visszavágások születtek akkor, ha a másik félrelépett.

– Egy kanadai nő úgy döntött, miután a férje lelépett egy hosszú hétvégére egy kapcaronggyal, hogy, ahogy az szokás a tengerentúlon, kiáll a garázs elé a férje holmiaival, és szépen eladja őket – a garázspiacnak már itthon is vannak példái. A sértett nő így némi készpénzhez is jutott, amit valószínűleg elivott és/vagy sztriptíztáncos fiúkra költött.

– Egy angol férfi, miután átnézte a neje e-mailjeit (ejnye!), és abban perdöntőnek vélt bizonyítékokat talált a hűtlenségére, simán felrakta az asszonyt az e-bayre – bárki licitálhatott az asszony szolgáltatásaira. Az ár simán felment 500 000 fontig annak ellenére, hogy az “ajánlószöveg” a nő válogatott jelzőkkel történő gyalázása volt, a képen pedig épp az orrát túrta. A megadott kontakt-telefonszámon a nő szeretőjét lehetett elérni… A bosszúfaktort a rendőrség nem értékelte annyira, figyelmeztették a férfit.

– A rádiósoknak sem mindig egyszerű az élete. Egy brit DJ élő adásban azt találta mondani, hogy a mellette ülő cicababa, akit mindenki a két dinnyenagyságú dudájáról ismert, lesz az új élettársa, a feleségét és gyerekeit pedig elhagyja (vicces, ugye…). A nő épp hallgatta urát, és miután a gurgulázó nevetésből feltápászkodott, meghirdette a neten a férj durván 8 millió forintos Lotusát eladásra – 75 centért. A sportkocsit azelőtt elvitték, hogy a DJ hazaért volna… A vevő később visszaadta az atutót, csupán 1,58 milliós kezelési költséget kért…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik