Szórakozás

Las Vegas-i munkát kínál az Attraction

Attraction (attraction)
Attraction (attraction)

A brit tehetségkutató győztes csapata továbbra is keresi azokat a táncosokat, akik részt vesznek majd Las Vegas-i produkcióikban.

Bár egy válogató már lezajlott, ahol több száz táncost nézett meg az Attraction csapata, nem találták még meg az összes táncost, akire szükségük lenne. A több forduló után ugyanis a közel ezer jelentkezőből mindössze heten maradtak, akik az árnytáncos csapattal tarthatnak.

“Úgy döntöttünk, hogy folytatjuk a válogatást, mert továbbra is több táncosra lenne szükségünk. Rengeteg felkérést kapunk a világ számos táján, és kevesen vagyunk ahhoz, hogy mindenkinek eleget tegyünk. Ráadásul arra is kell gondolnunk, hogy mi történik, ha valaki lebetegedik, vagy egyéb más ok miatt nem tud részt venni egy-egy fellépésen” – mesélte a Hír24-nek Szűcs Zoltán, az Attraction vezetője, aki azt is hozzátette, reméli, hogy ezúttal sikerül összeállítani a teljes csapatot. – “Hamarosan konkretizálódik a Las Vegas-i szereplésünk is, és szeretnénk, ha oda már az új táncosokat is vihetnénk magunkkal.”

Aki kedvet érez, az attractioncasting@gmail.com címen jelentkezhet “Próbatánc” jeligével. A jelentkezőknek balett vagy modern tánc előképzettséggel kell rendelkeznie.

Fotó: Hír24

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik