Szórakozás

Együtt írhatjuk az ország első interaktív könyvét

Először szólhatunk bele egy mű megszületésébe, elindult Magyarország első közös könyvírása.

Most lehetőségünk nyílik arra, hogy ne csak olvassunk egy könyvet, hanem már az írás folyamatának is a részesei legyünk, ugyanis elindult Magyarország első interaktív könyve. A www.irdvelem.blog.hu egy olyan egyedi vállalkozás, amelyre még itthon nem volt példa.

A blog célja, hogy ne egy hagyományosan megírt, papírra nyomtatott és boltban megvehető produktumot állítson elő, hanem egy olyan könyv szülessen meg, amelyet nem csak az író, hanem maga az olvasó is formálhat. Ehhez csupán kommentálni kell a blogon feltett kérdéseket, hogy mi magunk befolyásolhassuk a cselekmény alakulását.

Minden héten egy-egy izgalmas történet jelenik meg a blogon, amelynek a végén elhangzik egy kérdés, mint ahogyan a legelső sztori végén is: „Vajon mit látott a főhős az ajtó mögött?” Ezekre pedig kommentben vagy e-mailben lehet válaszolni. Teljesen mindegy, hogy mennyire képtelen és agyament választ írunk a kérdésre, az író mindegyiket felhasználja a következő történetben. Ezen a héten magának a főhősnek adhatunk együtt nevet vasárnap éjfélig.

 

A www.irdvelem.blog.hu–n készülő könyv címe és műfaja egyelőre még nem publikus, de az első két történetből már sejthetjük, hogy a horror-thriller kategóriába fog tartozni.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik