Szórakozás

Bébiszitterből lett modell a szexi magyar lány – Fotók

Rangos modellversenyt nyert meg Nagy-Britanniában a csinos lány, falujában nem nézték jó szemmel karrierjét.

Nem csak a fotózásokon, de anyukaként is helytáll a 25 éves modell, aki Angliában építette fel karrierjét. Alexandra jelenleg egy három éves kislány és egy öt hónapos kisfiú édesanyja. Hat évvel ezelőtt ment ki a szigetországba, ahol először bébiszitterként vállalt munkát, később pedig egy internetes cégnél megrendelésekkel foglalkozott – írja a Paraméter hírportál.

Egy híres modellügynökségnek pár hónapja feltűnt a lány egyénisége és külseje, s rögtön felkérték, álljon nekik modellt fotózáshoz, a The Twisted Agency ügynökség szerződést is ajánlott neki, valamint benevezte egy ékszercég által szervezett versenyre, melyet október közepén rendeztek Angliában. Ezen a rangos megmérettetésen az első helyezést érdemelte ki bájaival, ezután amerikai divatcégek és ügynökségek is felkeresték Alexandrát, valamint több jótékony célú szervezet is munkát ajánlott neki.

(forrás: Facebook/Rockabilly D’vil)

Szülőfaluja elfordult a lánytól

A sikeres lány édesanyja, Lívia azt nyilatkozta, hogy lánya édesanyaként és modellként egyaránt jelesül vizsgázott, hiszen a munka mellett csakis gyermekeinek él. Ugyanakkor fájlalják, hogy szülőfaluja, Lakszakállas nem állt ki a lány mellett. Lívia szerint a falu Facebookos közösségéből is kitörölték Alexandrát. Természetesen akadnak támogatói is, akik értékelik a lány jótékonysági felhívásait és sok szavazatot kapott Szlovákiából is a csinos modell – olvasható a cikkben.

A lány fotóit és munkásságát itt követhetjük nyomon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik