Szórakozás

Rihanna mecsetnél kavart botrányt

rihanna (rihanna, )
rihanna (rihanna, )

Kivételesen nem hiányos öltözéke miatt került célkeresztbe.

Kiparancsolták az abu-dzabi Zájed Sejk-nagymecsetből a popsztár Rihannát, mert “nem a helyhez illő” képekhez pózolt a vallási épületkomplexumnál.

A 25 esztendős énekesnő világkörüli turnéján érkezett az Egyesült Arab Emírségek fővárosába. A mecsetnél egy képsorozathoz pózolt, a Twitteren megjelent képeken fekete overallban, vörösre rúzsozott ajkakkal és lakkozott körmökkel látható. Minden fotón sálat visel a fején, de mozdulatai kihívónak tekinthetők. Az egyik képen hanyatt fekszik a mecset udvarán, egy másikon a kövezeten ül, karjait a melle előtt keresztezve – írta a The Daily Telegraph online kiadása.

Be sem engedték

A Zájed Sejk-nagymecset a világ egyik legnagyobb mecsete. A vallási épület Abu-Dzabi legnépszerűbb turistalátványosságai közé tartozik: tavaly hárommillió látogató fordul meg benne.
A mecset közleménye szerint Rihanna nem jelezte érkezését, magánlátogatáson járt, és előzetesen nem egyeztette fotózási szándékát a mecset illetékeseivel. “Távozásra szólították fel, mielőtt beléphetett volna a mecsetbe, miután a szent helyhez méltatlanul viselkedett” – indokolták a lépést.

Nem mindenki akadt ki

A Twitter-képek az énekesnő rajongóit is megosztották. “Azt gondolja, a miami tengerparton napozik” – írta egy követője arabul. “Azok a hibásak, akik beengedték” – vélte egy másik. De olyanok is akadtak, akiknek tetszett a fotósorozat. “Köszönet azért, hogy tiszteli a vallásunkat, hogy tradicionális ruhát vett fel. A képek gyönyörűek, és nem sértőek” – fogalmazott egy kommentelő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik