Szórakozás

Knézy segített volna Pikalinak elvinni a gyerekeket

Pikali Gerda (Pikali Gerda)
Pikali Gerda (Pikali Gerda)

Egyre több titokra derül fény Pikali Gerda házasságáról, ami már évekkel ezelőtt is volt mélyponton.

Pikali Gerda már két éve is elköltözött férjétől és két kisfiától, a szomszédok szerint pedig már akkor is voltak hangos veszekedések, amire a a házukban élők is felfigyeltek. A Best magazin legfrissebb számában arról ír, hogy Pikali néhány napja egy belvárosi lakás ajtaja előtt, majd később a nyílt utcán is hangosan veszekedett Gézuval. A színésznő akkor megpróbálta elvinni a gyerekeket, akik azonban az apjukkal akartak maradni, hiába érkezett ki a lakáshoz a rendőrség is. Később pedig  a nyílt utcán veszekedtek a gyerekek előtt.

A Blikk cikke szerint Pikali már korábban is elköltözött otthonról, és a gyerekek akkor is az édesapjukkal maradtak, karácsonykor pedig hiába hívta segítségül a rendőrséget és a sportriporter Knézyt – aki a szomszédok szerint a színésznőhöz és nővéréhez közel álló barát -, a gyerekek akkor is az apjukkal akartak maradni.

“A két fiúcska karácsony után csillogó szemmel mesélte, hogy megérkezett hozzájuk a Jézuska, miket kaptak, és egész nap csak játszanak. December huszonkilencedikén arra figyeltünk fel, hogy egyenruhás rendőrökkel és a sportriporter Knézy Jenővel felvértezve akarja elvinni gyerekeit a színésznő. Előtte hallottuk a kiabálást, leginkább a nő hangját, de Géza is emeltebb hangon beszélt. Azt mondta, hogy értse meg a fiúkat, most annyira örülnek az új játékaiknak, hogy le sem teszik azokat, ezért nem akarnak vele menni, talán majd később, vagy másnap, ha kijátszották magukat. Nem sokkal a vitát követően jelentek meg a rendőrök a sportriporterrel és egy másik nővel, aki ügyvéd volt. Sejtettük, hogy itt valami nagyobb baj lehet a sima vitánál. Főként azt nem értettük: mit keres itt a sportriporter? Később az a hír járta, hogy a gyerekek anyukájának és nővérének a barátja, ami így már logikusnak tűnt. Egy ilyen házban semmi nem marad titok, pláne, ha ismert emberekről van szó. Azt beszélték, Pikali Gerda azt állította a rendőröknek, hogy Géza bántotta. Csakhogy erre utaló hangokat nem hallottunk, sőt ellenkezőleg, inkább a férfi nyugtatgatta a dühöngő asszonyt, majd a kicsiket, akik a rendőröktől és a cirkusztól nagyon megijedtek. Lényeg az, hogy a postás bírósági leveleket kézbesített az apukának, aki ellen a folyosói pletykák szerint távoltartást kért az asszony” – idézte a Blikk a házaspár egyik szomszédját.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik