Szórakozás

Internetes társkereső segítségével csalt ki pénzt a nőkből

internet-bankolas(2)(960x640).jpg (internet bank, mobiltelefon, átutalás, )
internet-bankolas(2)(960x640).jpg (internet bank, mobiltelefon, átutalás, )

Álnéven, Szilágyi Sándorként regisztrálta magát egy szegedi férfi az egyik internetes társkeresőn. Különféle indokokkal közel félmillió forintot csalt ki egy nőtől az elmúlt egy hónapban.

Az internetes Rómeó azonban lebukott. A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse azonosította a gyanúsítottat. A férfi pénteki kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondta a nyomozóknak, hogy több nővel ismerkedett meg hasonló módon, pénzt kért tőlük, de legtöbbször nem kapott – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A tarjáni rendőrök gyanúja szerint azonban a 35 éves férfi több nőt megkárosíthatott, ezért kérik, hogy aki még nem tett feljelentést, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (Szeged, Párizsi körút 16-22.), vagy hívja a 107-es, 112-es központi segélyhívószámok valamelyikét.

A Szegedi Rendőrkapitányság K. Sándort őrizetbe vette és csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik