Szórakozás

Esztergályos Cili: Nem hiszek az örök szerelemben

A művésznő 29 éve van együtt hatodik férjével, Fonyódi Péterrel. Azt állítja, hogy a hosszú házasság titka nagyon egyszerű: nem kell más csak szeretet és gondoskodás.

A 70 éves Esztergályos Cili és kedvese, Fonyódi Péter a holnap esti Mr és Mrs sztárshowban megmutatja, hogy mennyire ismerik egymást…vagy épp azt, hogy mennyire nem. A művésznő szerint ugyanis nem is lehetnének különbözőbbek a hatodik férjével, mégis elképzelhetetlennek tartja az életét nélküle.

“Olyanok vagyunk, mint a tű és a cérna. Együtt vagyunk igazán jók. A mi esetünkben is igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást, nem véletlenül vagyunk együtt 29 éve” – mondta a Hír24-nek a színésznő, aki azt is elárulta, hogy mi a hosszú házasság titka.

“Nincs nagy titok. A szeretet a legfontosabb. A sírig tartó szerelemben nem hiszek, inkább abban, hogy átalakul szeretetté. Illetve egy pici távolság újra elő tudja csalogatni a régi érzéseket, tavaly amikor sokat voltam vidéken, olyan szépeket írtunk egymásnak a férjemmel, mint a kapcsolatunk elején” – állítja Esztergályos Cili, aki a problémákat is mindig megbeszéli Péterrel.

“Napi szinten tisztázzuk az esetleges félreértéseket, nem alszunk el haraggal. De igazából eddig igazán nagy dolgot nem kellett még megbocsátanunk a másiknak. A romantika is szerves része a kapcsolatunknak, de nem úgy, ahogy azt sokan gondolják. Szerintem nem az az igazán romantikus, ha a párod elvisz vacsorázni, hanem az, ha megkérdezi, hogy mit lenne kedve enni és szívből megcsinálja” – tette hozzá.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik