Szórakozás

Komár László ereklyéit akarták a tolvajok?

komár lászló (komár lászló, )
komár lászló (komár lászló, )

Az énekes özvegye nagyon megijedt, amikor azt látta, hogy egy besurranó tolvaj átmászott a háza kerítésén és be akart jutni az ingatlanba.

“Gyönyörű idő volt, tavaszias meleg. A konyhában tettem-vettem, a két kutya ott heverészett a közelemben, amikor egyik pillanatról a másikra őrületes ugatásba kezdtek, és észvesztve rohantak ki a kertbe” – kezdte a Blikknek Komár László özvegye.
“Az ugatásukon is hallatszott, hogy baj lehet, és ahogy mondani szokás, megállt bennem az ütő, amikor kinéztem az ablakon. Egy idegen férfi futott át a kerten! Valahol a kapunál mászhatott át a kerítésen, és a szomszéd felé menekült a kutyák elől, majd úgy ugrott át a két telek közötti kerítésen, mint valami akrobata. Ilyet még nem láttam! A szomszédban nagyobb volt a döbbenet, mert ők éppen a kertjükben voltak, amikor náluk landolt. A szomszédasszony azonnal rákiabált, mire a férfi futtában fenyegette meg őket. „Hallgass, mert kirabollak!” – kiáltotta, és az utcai front kerítése felé futott, ahol egy kék színű kocsi várta, méghozzá nyitott csomagtartóval. Úgy láttuk, egy nő vezette. Azon a kerítésen is átpattant, beugrott az autóba, és sietve elhajtottak” – magyarázta az asszony.
Az özvegy azért is aggódott, mert ha nem lettek volna a kutyák, akkor a tavaly október 17-én elhunyt énekes ereklyéi bűnözők kezébe kerülhettek volna.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik