Szórakozás

Bajor Imre: Dehogy haltam meg!

Bajor-Imre(960x640)(1).jpg (Bajor Imre)
Bajor-Imre(960x640)(1).jpg (Bajor Imre)

A Facebookon terjed, hogy elhunyt a művész.

Durva tréfa áldozata lett Bajor Imre. A Facebookon ugyanis az a hír terjed, hogy a színész nemrég elhunyt.

Mindenkit megnyugtathatunk, a művész él és virul, nemrég sétáltatta meg a kutyáját, és azon tanakodnak a feleségével, hogy lecsó vagy bableves készüljön ebédre.

“Előbb hívott egy barátom, hogy elmesélje mit hallott rólam. Hihetetlen, hogy miket találnak ki. Ha kiderül, ki keltette a halálhíremet, akkor be fogom perelni, ilyesmivel nem lehet viccelni” – magyarázta a színész, aki épp a kutyáját sétáltatta.

“Egyébként nincs semmi baj, teljesen jól vagyok. A feleségemmel éppen arról beszélünk, hogy lecsót vagy bablevest ebédeljünk” – mondta a Hír24-nek Bajor.

Egyébként nem ő az egyetlen magyar híresség, akinek halálhírét keltették. Itthon többek között Nagy Feró, Kiszel Tünde és Kassai Viktor játékvezető is morbid tréfa áldozata lett. Feróról az terjedt, hogy autóbalesetben hunyt el, míg Kassai Viktor játékvezető wikipédiás oldalát ukrán futballrajongók törték fel, miután a játékvezető több hibát is ejtett az Ukrajna-Anglia mérkőzésen. A hackerek dühükben azt írták, hogy Kassait meggyilkolta egy ukrán futballdrukkercsoport, kettészelte és odavetette a kutyáknak. Persze a Wikipédia készítői gyorsan reagáltak és eltávolították a többi sértő kijelentést is.

Fotó: Prizma TV

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik