Szórakozás

Különleges karácsonya lesz György hercegnek

vilmos és katalin (vilmos és katalin, )
vilmos és katalin (vilmos és katalin, )

II. Erzsébet idén megszakítja a hagyományokat, és Katalin családját is meginvitálja a királyi karácsonyi mulatozásra. Pedig civilek eddig nem lehettek jelen.

Az angol királynő eddig nem arról volt híres, hogy olyan könnyen befogadna bárkit is a családba. Dédunokája megérkezésével azonban megenyhült a szíve. György miatt ugyanis úgy döntött, hogy a Middleton szülők, sőt még Pippa is részt vehetnek az uralkodói ház szokásos karácsonyi ünnepségén. Pedig tradicionálisan csak királyi sarjak lehetnek ott az ünnepi összejövetelen.

II. Erzsébet viszont most arra jutott, hogy György herceg miatt az a helyes, ha mindkét család jelen van, és együtt búcsúztatják ezt a különleges évet. A királynőben azonban nemcsak önzetlen indokok munkálkodnak. Valószínűleg belátta, hogy Vilmos tavalyhoz hasonlóan, idén is a Middletonokkal karácsonyozna, mivel Katalint semmi pénzért nem szakítaná el ilyenkor a családjától. Vagyis, ha a hercegné hozzátartozói a Sandringham-házban vannak az egész királyi famíliával, akkor Vilmos is ott lesz.

Csak szegény György nem fog a különleges első karácsonyára emlékezni, pedig a későbbiekben nem sok olyan alkalomban lesz része, amikor mindkét oldalról egyszerre lehet együtt a nagyszüleivel.

fotó: AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik