Szórakozás

Orgiába keveredett a cseh államfő lánya – 18+

Pikáns felvételek kerültek napvilágra Milos Zeman köztársasági elnök lányáról, Katerina Zemanovaról, aki egy éjszakai szórakozóhelyen csöppent bele egy szexorgiába.

A bulvársajtót eddig előszeretettel használó Zeman elnök tizenkilenc éves lányáról olyan fotók kerültek elő, amin egy barátnőjével imitálnak szexuális jelenetet. Az esetről beszámoló portál szerint ezek a bulik egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Csehországban és „drunk sex orgy” néven váltak ismertté országszerte. Ez nagyjából annyit jelent, hogy „részeg szexorgia”, az ilyen bulik lényege pedig az, hogy egy nagyobb szórakozóhelyen, sok résztvevővel és még több alkohollal a résztvevők mindenféle szexuális pózokban esnek egymásnak.

A cseh lapok szerint az alsó hölgy Zeman elnök lánya. Fotók: extra.cz

Zeman elnök lányáról több kép is megjelent a cseh bulvároldalakon, amint ezen a bulin táncol és szórakozik. Azt nem tudni, hogy véletlenül keveredett-e bele az orgiába, vagy ki akart próbálni egy ilyet.

Milos Zeman és lánya, Katerina Zemanova
Fotó: AFP

Az eset még Zeman köztársasági elnökké válása előtt történt. A portál beszámol egy állítólagos videofelvételről is, azt azonban egyelőre nem tették közzé.

A szexorgiáról további képek is napvilágot láttak, amire kérjük, csak felnőtt olvasóink kattintsanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik