Szórakozás

Sokmilliós gyűrűvel lepte meg nejét Andy Vajna

Andy-Vajna-es-Palacsik-Timea(5)(960x640).jpg (Andy Vajna, Palácsik Tímea)
Andy-Vajna-es-Palacsik-Timea(5)(960x640).jpg (Andy Vajna, Palácsik Tímea)

Vajna Tímea a Hal a tortánban mesélt az eljegyzés részleteiről.

Andy Vajna neje kölcsönlakásban fogadta a Hal a tortán vacsoravendégeit, hiszen a szexoldalakból milliárdossá vált vállalkozótól bérelt luxusvillájukat épp felújítják. Vajna Tímea ezúttal nem szégyenlősködött, amikor kapcsolatukról és az eljegyzésük részleteiről faggatták őt vendégei.

“Este hazaértem, és leültem az ágyra. Andy mellém ült és azt mondta: ‘Timi, ugye a feleségem leszel?’ Erre én: ‘Hagyjál már Andy, ha komolyan megkérdezed, majd válaszolok.’ Mire ő: ‘Ez komoly. Amerikában megkapod a gyűrűt. Szóval, a feleségem leszel vagy sem?’ És akkor igent mondtam – elevenítette fel a történetet Tímea, majd büszkén mutatta meg az Egyesült Államokban kapott ékszert, ami a Bors szerint milliókat érhet.

A ma esti adásban pedig arról panaszkodik Timi, hogy nem szeret itthon lenni, mert nagyon sokan támadják, és egyre jobban érzi magát Amerikában, ahol már rengeteg barátot szerzett magának.

“Mostanában kint szeretek lenni, mert itt, Magyarországon állandóan csak a bántás megy, úgyhogy nem nagyon szeretek itthon lenni. Ha Andynek lejár ez a munkaszerződése, szeretnénk kimenni külföldre, Amerikába. Nem lennék egyedül, mert most már ott kint is sok barátom van” – mesélte Timi, aki a Blikknek azt is elárulta, elképzelhető, hogy amint lejár Andy Vajna kormánybiztosi szerződése, kiköltöznek Amerikába.

Fotó: Szabó Lilla

Ajánlott videó

Olvasói sztorik