Szórakozás

Baki! Adásban kapott nevetőgörcsöt Gönczi Gábor

A Fókusz műsotvezetőjével megtörtént az, ami évtizedes pályafutása során még sosem: nem bírta elfojtani a röhögőgörcsöt.

Bizonyára sokaknak ismerős az érzés, hogy egy aránylag komoly helyzetben egyszerűen nem tudjuk visszafojtani a nevetést.  Egy műsorvezetőnek ez azonban igazán kellemetlen pillanatokat tud okozni. Erről most már Gönczi Gábor is mesélhetne, aki a Fókuszban alig bírta elfojtani a nevetését, ami újra és újra előtört belőle.

Azért azt el kell ismernünk, hogy Gábor nevetése ragadós, és elég aranyosan adta elő a dolgot, nem úgy, mint Demcsák Zsuzsa, akit egy nagyon kellemetlen szituációban kapott el a jókedv: azt a hírt próbálta elmondani, hogy Magyarszecsődön egy 65 éves nyugdíjas férfit támadtak meg szamarak, aki belehalt a sérüléseibe. Ez viszont nem sikerült a műsorvezetőnek, a második mondatnál konkrétan elnevette magát, így viszonylag gyorsan lekeverték. Zsuzsa ugyan később bocsánatot kért, ám az eset sokaknál kiverte a biztosítékot. Bár a TV2 eltávolította az internetre felkerült videóból a kínos részt, egy gyengébb minőségű felvételt itt lehet megézni a kínos esetről.

Külföldön is okozott már nehéz perceket a visszatarthatatlan nevetgélés. Emlékezetes Erik Hartman esete, aki szintén nem bírt magával, amikor az orvosi műhibákról szóló beszélgetésben egyszer csak magas hangon szólalt meg az egyik vendég. Hartman azonban nem kapott több esélyt a csatornánál, azonnal kirúgták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik