Szórakozás

Netes agyradír: a világ leghülyébb oldalai

Eelslep(960x640).jpg (hülye oldalak)
Eelslep(960x640).jpg (hülye oldalak)

Angolnával pofozkodni és üveget nyaló mopszot bámulni is lehet a világhálón. Válogatás a világ legértelmetlenebb  site-jaiból.

Kapcsolódó cikkek

Komor, szürke hétfővel indult ez a hét. Az ilyen napokon csak a legelvontabb, palesztinkendős bölcsészek és a karcsiszemüveges kockák elmélkednek szívesen Wittgensteinről, a mozdulatlan mozgatóról vagy épp a Riemann-sejtés lehetséges megoldásáról. A legtöbben mindössze könnyed agypusztításra vágynak. Mi nekik próbálunk segíteni az internet legzsibbasztóbb, legeszementebb, legértelmetlenebb weboldalaival.

Hányat kell még aludni?

Valamennyi értelmetlenségi webes toplista örök éllovasa az Isitchristmastoday.com című weboldal, mely a nap huszonnégy órájában egyetlen tényről tájékoztat, arról, hogy épp karácsony van e.

A drámai hatásért

A megfelelő kulcsszavak beütésével tucatnyi, bugyutábbnál bugyutább site-ra bukkanhatunk. Ilyen a Dramabutton.com is. Ez sem tud sokkal többet az előzőnél. Az oldalon egyetlen gomb található, amit ha megnyomunk egy pár másodperces, ZS-kategóriás filmeket idéző, drámainak szánt hanghatást hallhatunk.

Kurzorkereső

Valamivel több munkát feltételezünk a Pointerpointer.com mögött, és bár ez sem viszi sokkal előrébb az emberiséget,kétségtelenül szórakoztatóbb mint az előbbiek. Az oldalon bárhova húzzuk a kurzort, egy fénykép jelenik meg, amin valaki épp a mi kis nyilacskánkra mutat.

Pofoz le egy idegent egy hallal

Persze nem minden hasztalan oldal ilyen békés. Ha egy kis erőszakra vágyunk, kattintsunk a Eelslep.com-ra, ahol nincs is más dolgunk, mint néhányszor jól arcba vágni egy ipsét egy szépen kifejlett angolnával.

Végtelen parti

A Partridgegetslucky.com-on azt nézhetjük végtelenítve, miként léggitározik egy férfi a Daft Punk Get Lucky című számának bevezetőjére. A Youtube-on egyébiránt a videó rövidített, egy órás verziója is fellelhető.

Átnyalja a monitort a mopsz

Végezetül egy a kutyabarátoknak. A Sanger.dk-n egy kutyus láthatunk, amint épp fényesre nyalja a számítógépünk monitorját.

Ha Ön is tud hasonló oldalakról, írja meg nekünk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik