Szórakozás

Nagy Bandó András regényben vall új családjáról

nagy-bando-andras(650x433)(2).jpg (nagy bandó andrás, )
nagy-bando-andras(650x433)(2).jpg (nagy bandó andrás, )

Az író, humorista nem örül a nagy felhajtásnak, ami kialakult sokáig eltitkolt, új családja miatt. Szeretné csendben, szenzációmentesen felnevelni új párjával közös kislányukat.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a 66 éves humorista Pécsett kezdett új életet 35 éves párjával és hároméves lányával. Nagy Bandó András nem szeretné, ha bántó és önkritikától mentes kommentelők prédájává válna új családja mellett megtalált boldogsága miatt, ezért a továbbiakban nem szeretne beszélni magánéletéről. Amint azonban úgy gondolja, ő maga írja meg saját történetét egy regényben.

“Életemből négy évtizedet adtam a közönségnek, mással sem törődtem, csak azzal, hogy minden tekintetben megfeleljek. Életem utolsó szakaszában szeretnék egy kicsit önző lenni, és többet törődni magammal. Örülnék, ha hármunk élete nem válna butácska és mindentudó, bántó és önkritikától mentes kommentelők prédájává. Ahogy a költő is mondta: a legfontosabbat nem tudom rólatok, a legfontosabbat nem tudjátok rólam. Egyébként pedig író ember vagyok, és ha fontosnak érzem, magam írom meg, persze regénybe ágyazva mindazt, ami egy magazinban helyszűke és néhány más ok miatt megválaszolhatatlan. Aki mindenáron szenzációt akar, kapirgáljon a saját szemétdombján, ott is talál. Ez a mi életünk, mint ahogy az is az volt, amit a házasságomban éltem, éltünk. Azt is csöndben és kiteregetés nélkül éltük végig. Utólag sem szeretnék beszélni róla” – idézte a Story magazin Nagy Bandó Andrást, aki azt is hozzátette, egyszerű életet szeretnének élni és szenzációktól mentesen akarják felnevelni kislányukat, Gvendolint.

Nagy Bandó teljes levele, amelyben az iránta hirtelen megnőtt érdeklődésről vall, elolvasható az e heti Story magazinban.

Fotó: MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik